Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση: Λειτουργία νέας Ιστοσελίδας


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, το ιστολόγιο αυτό που δημιουργήθηκε και λειτουργούσε από το 2008, έφτασε η ώρα, να παραδώσει σε κάτι πιο ολοκληρωμένο.

Μια νέα ιστοσελίδα, με το ίδιο όνομα, αλλά σύγχρονη και με νέες δυνατότητες.
http://www.hereticalideas.gr/

Μία ιστοσελίδα, που βαδίζοντας στα χνάρια του παρόντος ιστολογίου, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διαδικτυακό χώρο παρουσίασης ιδεών, απόψεων και θέσεων εναλλακτικών των κρατούντων για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, την επιστήμη, τις τέχνες, τον πολιτισμό.

Έναν χώρο που σκοπό έχει να συμβάλλει στον προβληματισμό για την αναγέννηση του ελληνισμού, μέσα από την απελευθέρωση από τα δεσμά της ευρωκρατίας και της αιώνιας εξάρτησης της χώρας μας από τις ξένες «προστάτιδες» δυνάμεις και την υπανάπτυξη που την έχουν καταδικάσει.

Ολόκληρο το υλικό του παρόντος ιστολογίου, έχει ήδη αντιγραφεί στη νέα ιστοσελίδα. Από εδώ και εμπρός μόνον εκεί θα γίνονται αναρτήσεις. 

Όποια φίλη, ή φίλος έχει να μας πει κάτι, εκεί θα μας βρίσκει πλέον. Οποιοσδήποτε έχει να παρουσιάσει απόψεις προς δημοσίευση μπορεί να απευθύνεται, μετά από δύο ημέρες, εδώ: info@hereticalideas.gr.

Πολύ σύντομα η διεύθυνση του παρόντος ιστολογίου, θα λειτουργεί ως ανακατεύθυνση (link) στη νέα ιστοσελίδα, την οποία μπορεί ο καθένας να επισκεφθεί από σήμερα:  http://www.hereticalideas.gr/

Ευχαριστώντας για την στήριξη που δώσατε μέχρι τώρα στο παρόν ιστολόγιο, σας περιμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου