Γιατί δεν πήρε απόφαση το Eurogroup;

του Κων/νου Σταθόπουλου

Οι αποφάσεις του eurogroup είναι προαποφασισμένες και ήδη υπογεγραμμένες.

Το πρόβλημα είναι ως συνήθως αυτοί που ακόμη αναπνέουν ή που μέσα σε αυτήν την αποικιοκρατία, αισθάνονται ακόμη, τουλάχιστον ψυχικά ελεύθεροι και δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εκποίηση και υποδούλωση.

Η μη απόφαση είναι ο μπαμπούλας που θα φοβίσει, ώστε να δοθεί η συγκατάβαση, από ακόμη μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια, εξασφαλίζοντας έτσι οι εισβολείς, πως θα μπορούν να εκτελούν, βιάζουν, αποψιλώνουν, οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο ακόμη στην αποικία.

Ότι έκαναν δηλαδή από την πρώτη στιγμή, όταν οι Ελληνόφωνες πολιτικοί και τα τσιράκια τους μας τους έφεραν στο κατώφλι μας.

Δείτε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε ή διαβάστε οποιαδήποτε δήλωση, τόσο των κατακτητών, όσο και του εθελόδουλου, ελληνόφωνου πολιτικού προσωπικού, από το πρώτο μνημόνιο και μετά και θυμηθείτε πως κάθε δεύτερο εξάμηνο του συγκεκριμένου έτους, βγαίνουμε από τα μνημόνια.

Δέξου τον ακρωτηριασμό της χώρας σου, διότι διαφορετικά δεν θα πάρεις μισθό και σύνταξη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως έτσι κι αλλιώς θα χάσεις και την χώρα και τον μισθό ή την σύνταξη.

Δέξου να μειωθούν οι σχολικές μονάδες. Άφησε τα παιδιά σου αγράμματα, διότι αλλιώς θα καταστραφείς. Ενώ δεν θα συμβεί αυτό σε μία αγράμματη και χειραγωγούμενη πλήρως κοινωνία.

Δέξου το κλείσιμο τον νοσοκομείων και την μείωση της περίθαλψής σου, άρα και το προσδόκιμο ζωής, διότι θα πεινάσεις. Μα πεινάνε οι νεκροί;

Δέξου, με την συνεργασία σου, να μετοικήσουν τα καλύτερα μυαλά της χώρας σου, ώστε να μείνεις ξεβράκωτος και από επιστημονικό και από ανθρώπινο δυναμικό.

Δέξου να αμείβεσαι με μισθούς πείνας ώστε:
α) Να ισοπεδωθούν και καταργηθούν δικαιώματα αιώνων κατακτημένα με πόνο και αίμα.
β) Να μπορεί κάθε εγχώριος και ξένος μεγαλοεπιχειρηματίας ή αλυσίδα να σε μετατρέψουν σε "Κινέζο" της Ευρώπης
γ) Να μην μπορείς να αντισταθείς γιατί κάποιος άλλος εξαθλιωμένος θα σου πάρει την θέση.

Δέξου να μην παράγεις τίποτα ώστε καθημερινά να μεγαλώνει η εξάρτηση της ύπαρξής σου

Δέξου να ζεις όπως το πρεζάκι που σε έμαθαν να μισείς και να μην κάνει παρέα ο γιός σου ή η κόρη σου, αλλά το αντικαθιστάς με μεγάλη ευχαρίστηση περιμένοντας στην ουρά για το συσσίτιο ή την δόση από τον εκ δυσμάς αφέντη.

Δέξου και δες για πρώτη φορά στα χρονικά, να μειώνεται ο πληθυσμός της χώρας. Κάτι που δεν συνέβη ακόμη και όταν βγήκαμε μέσα από πολέμους.

Έχε υπόψη πως πάλι το δεύτερο εξάμηνο του 2018 βγαίνεις από τα μνημόνια, ξεχνώντας πως υπέγραψαν την υποθήκη της χώρας σου για 99 χρόνια.
Γελοίε.



Ετικέτες , , , ,